powracajac - komentarze

Postanowiłam wrócić. Nie umiem tak żyć. Bez tego. Wszystko sypie mi się, nie potrafię zrobić nic, co przyniosło by mi jakieś korzyści, jakiś pożytek.
I znów ta świadomość, że schudnę. Kocham ten stan, a obróciłam się do niego plecami i zostawiłam wszystko swojemu biegowi, z dala od tego.
Dzisiaj już wiem, że są rzeczy, których nigdy nie pokonam. I temu się chcę poddać.
Boję się, że A. mnie zostawi. Nie chcę znów cierpieć, wolę się zabezpieczyć.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
02.01.2006 :: 06:57 :: zs10.internetdsl.tpnet.pl

therese

Kochanie..
skąd ja to znam.. wracasz bo czujesz ze musisz, ze nie ma innego wyjścia! ze ty bez tego nie istniejesz!ze to cały twoj świat..
mam nadzieje, ze tym razem się uda.. osiągniesz swój cel i będzie wszystko dobrze:*:*:*
ciesze sie ze jestes:)
01.01.2006 :: 23:27 :: rtr.skawina.eu.org

...zagubiona...

a wiec zycze udanego powrotu tutaj i co najwazniejsze szczesliwego :*

zagubiona-w-wlasnym-swiecie.eblog.pl
01.01.2006 :: 19:37 :: proxy4.satfilm.pl

carmenkusss

to zle ze myslisz ze jezeli bedziessz szczuplejsza to mozesz byc pewna ze a. cie nie zostawi ... przeciez to nie jest najwazniejsze :) powinnas odchudzac sie dla samej siebie :P ale mam nadzieje ze ci sie powiedzie ... chudnij chudnij chudnij ... :P
01.01.2006 :: 19:16 :: alfa.pai.net.pl

unnamed-girl

a jeśli chodzi o ksywkę, to nei wiem, ale dla mnei najfajniej brzmią, jakieś przymiotniki po angielsku ;] chodzi bardziej o brzmienie, a nie o to, co to znaczy ;] więc tak tłumacz różne słówka, ablo przeglądaj słownik aż znajdziesz najbardziej satysfakcjonujące ;]
01.01.2006 :: 18:51 :: alfa.pai.net.pl

unnamed-girl

już usunęłam ;)

skoro nie na blogu, to moze na maila? katarzyna_zajac@o2.pl ;)
mam wrażenie, że mamy podobny tok myślenia, też lubisz pisać długie notki, też dużo myslisz, analizujesz - bardzo chciałabym z Tobą mailować ;] myślę, że podobnie patrzymy na niektóre rzeczy, a na pewno podobne mamy usposobienie ;p
[ale nasłodziłam ;p]
jeśli będziesz chciała, napisz ;p
01.01.2006 :: 18:48 :: proxy1.toya.net.pl

niewidzialnymot

Cieszę się że jesteś ! Trzeba wierzyć ! BĘDĘ Z TOBĄ ! ;*
01.01.2006 :: 18:05 :: alfa.pai.net.pl

unnamed-girl

oj coś Ty.. czytam Twoje komentarze u niego i jego u Ciebie - nie sądzę, by Cię zostawił.. no chyba, że o czymś nie wiem? pewnie niewiele wiem, ale to widać, że potrzebujecie siebie ;))

powracasz.. ja też. z Nowym Rokiem. heh. a nie tak miało być.. ;( lecz nie na blogu. tam, jeśli wspomnę, to tylko półsłówkiem. tak, że i tak zrozumiec się nie da ;( tzn. Ty pewnie juz będziesz wiedziała, o co chodzi ;*
01.01.2006 :: 17:13 :: apv110.internetdsl.tpnet.pl

Kala

jesli cie kocha to nie zostawi:* nie boj sie na zapas:) a waga, juz tylko bedzie leciec w dol, tak jak u mnie :) ciesze sie ze wrocilas:* tesknilam za toba...
Talk.pl :: Wróć