powracajac - komentarze

Przepraszam, że mnie nie było. Już jestem i wracam. Będę zapisywać każde moje jedzonko, bo postanowiłam przejść na dietę, która ma zrobić ze mnie cud-miód laskę do końca kwietnia. Jakie cele? Schudnąć około 15 kilogramów. Tak wiem, sporo. Ale skoro Kwaśniewskiemu się to udało w ciągu 3 miesięcy to mnie się to uda w przeciągu ponad trzech :). Kurwa, ale mam motywację haha.

Nie jestem już z A. W sumie nawet teraz kiedy na to patrzę z perspektywy czasu wiem, że to nawet lepiej.
Bo wrócił P. Ponoć stara miłość nie rdzewieje. No chyba rzeczywiście. Ale teraz postanowiłam podejść do tego z większym spokojem, z mniejszym entuzjazmem. Bo jeśli chcemy zbudować coś naprawdę trwałego, musimy się do tego odpowiednio przygotować. Tak więc zero świrowania, czas wszystko nam ułoży i będzie wreszcie dobrze. Czuję, że tak będzie. Myślę o tym wszystkim w sferach bardzo pozytywnych, bo wiem, ze to przecież mój TEN.

Wiecie, że to o nim pierwszym /na około ponad dwudziestu facetów w moim życiu/ pomyślałam i poczułam - to TEN. Właśnie ten ON.
Będzie dobrze. Doszekamy naszych dzieci :).

Do jutra Kochane :*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
12.01.2006 :: 14:20 :: aalf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

ja

No jasne, ze damy, innego wyjścia nie ma!
12.01.2006 :: 13:23 :: chello084010020213.chello.pl

juz-nie-kocham.

Oj ja też muszę schudnąć 15kg :D hihi :D damy raaadę :*
12.01.2006 :: 07:28 :: apv110.internetdsl.tpnet.pl

Kala

15kg? duuuzo;) to ile teraz masz wzrostu i ile wazysz?
tez bym chciala tak jk ty, nie pamietac, skupic sie na kims innym, ale w mojej glowie jeden i ten sam facet.. ufff kiedy mi to przejdzie? :)
powodzenia i trzymaj sie sloneczko:*
Talk.pl :: Wróć